Асортимент

Свински гърди с кост На жар

Шарени свински гърдички от свежо свинско месо с кост, добре подправени, наложени и изпечени на жар от дървени въглища. Предлагаме ги на резени или цели.

Свинско печено на руло На фурна

Вкусно руло от пресен свински бут от свинско месо от местни производители, шпиковано с чесън и морков, подправено с черен пипер, сол и магданоз, полято със специален сос и търпеливо изпечено през цялата нощ във фурната на ниска температура, до пълна крехкост на месото. Предлагаме го на резени, половин или цяло руло.

Свинско контрафиле На жар

Фина и крехка свинска рибица, подправена и бавно изпечена на дървени въглища. Предлагаме я на резени, половин или цяла.

Свински врат роле На жар

Крехък свински врат навит на руло, подправен и овкусен, добре изпечен в пещта. Предлагаме го на резени, половин или цяло.

Джигерица На жар

Пресен свински черен дроб на резени, увит в було, подправен със сол и черен пипер и сочно изпечен на жар, поел от аромата на дървените въглища.

Свински джолан Hа фурна

Цяло свинско джоланче (400-800 г.) печено търпеливо цяла нощ във фурна при ниска температура, задушено до пълна крехкост в специален сос съдържащ подправки и червено вино.

Кюфте „ПЕКАНОТО“ На жар

От 100% чиста, приготвена в магазина свинска кайма, подправено с кромид-лук и свеж магданоз, допълнено с аромата на дървени въглища от жарта.

Кралски котлет На жар

Свински котлет с ребро към негос кралски размер (500-600 г.) от винаги прясно свинско месо, приятно овкусен и добре изпечен на жарта.

Домашно руло "Сия" На фурна

С нежен пълнеж от крехка кайма, произведена при нас, в магазина, пушено сирене и колбас. Поръсено с кашкавал и пресен магданоз. Подходящо е и за студена консумация. Оригинална рецепта на „ПЕКАНОТО“. Предлагаме го на резени, половин или цяло.

Свински ребра На жар

Номер едно на мезетата! Мариновани, крехки свински ребърца от прясно българско свинско месо, изпечени на жар. Перфектни за бира и червено вино.

Пъстърва На жар

Прясна пъстърва (300-500 г.) подправена и нежно изпечена на жар от дървени въглища.

Скумрия На жар

Голяма океанска скумрия (300 - 500 г.), с хрупкава кожичка, добре овкусена и внимателно изпечена на дървени въглища.

Цяло пиле На жар

Прясно българско пиле (1.200 - 1.400 кг) добре овкусено, бавно и търпеливо изпечено на жар. Предлага се цяло или половинка.

Пилешко бутче На жар

Нещо по-различно от обичайното пилешко! Апетитни и пресни пилешки бутчета от български пилета (200-300 г.), с класически подправки, добре изпечени на жар.

Пилешки крилца На жар

Пресни пилешки крилца, подправени и добре изпечени на жар от дървени въглища! Страхотно мезе за студена бира!

Пилешка пържола от гърди На жар

Пържолка от пресни пилешки гърди (150-250 г.) от български пилета, подправени с вкус, с кадифена текстура, леко изпечени на жар, поели от аромата на дървените въглища.

Свинско шишче На жар

Цветни, ароматни, апетитни, добре изпечени на дървени въглища късчета от прясно българско свинско месце, комбинирани със зеленчуци (150-250 г.). Класическа туристическа рецепта.

Свинска пържола врат На жар

Вратна свинска пържолка (200-400 г.) от прясно свинско месо, приятно овкусена с подправки и добре изпечена на жар. Класически кулинарен продукт!

Свински котлет На жар

Класическа свинска пържола - котлет, от прясно българско свинско месо (200-400 г.) овкусени и поели от аромата на жарта от скарата.

Свинско вретено На жар

Вретено от прясно свинско бон-филе (300-400 г.) по стара пловдивска рецепта с вкусен пълнеж от шунка, гъбки и кисели краставички, поело от вкуса на дървените въглища.

Телешки език в масло На фурна

Вкусен телешки език от месо от български производители, филетиран, добре сварен и задушен обилно в масълце във фурна, в чудесен комбиниран сос. Класическа рецепта за предястие или основно.

Телешка опашка На фурна

Една класическа рецепта още от древен Рим! Телешки опашки от български телета, филетирани, бавно задушени и поднесени във вкусен сос!

Мариновани печени чушки Есенна гарнитура

Изцяло приготвени от нас в магазина – от полето до пещта, изпечени, добре подбрани червени чушки-капии, богато мариновани и овкусени с чесън, сол, оцет и магданоз. Предлагат се сезонно.

Домашна „Бабина" лютеница Гарнитура

Едро смляна домашна лютеница, само от натурални продукти (червени чушки-капия, домати и патладжани). Приготвя се на място, в магазина по стара домашна рецепта. Предлага се сезонно.

Кьопоолу по турски Гарнитура

Истинско истанбулско кьопоолу по класическа турска рецепта, само от зелени на цвят зеленчуци! Приготвено на място, в магазина от добре подбрани продукти от полето. Предлага се сезонно.